7 favoriete Ottolenghi recepten, een moderne manier van eten

Yotam Ottolenighi wordt door The New York Times Magazine "een moderne meester" genoemd. Hij is een van de meest gevierde chef-koks en restauranthouders van Groot-Brittannië en hij heeft vier bestsellers over eten geschreven.
Yotam Ottolenghi is een bekroonde chef-kok en restaurateur wiens recepten in publicaties over de hele wereld zijn verschenen. Zijn eerste boek, Plenty, verscheen in 2014.
In het boek OTK deelt hij zijn recepten en kooktechnieken met ons en laat hij zien hoe je heerlijke gerechten van over de hele wereld kunt bereiden met ingrediënten die tegenwoordig in elke supermarkt verkrijgbaar zijn. Het boek staat vol met eenvoudige, gemakkelijk te volgen recepten die u zullen helpen het meeste uit uw keuken te halen. Het bevat ook enkele van zijn favoriete recepten uit zijn restaurants, evenals tips over hoe je restjes creatief kunt gebruiken.
Wij zijn bijzonder geïnspireerd door zijn kookboeken en hebben twee boxen met specerijen samengesteld die hij in zijn kookboeken gebruikt.

     

Onze favoriete recepten zijn: 

Ottolenghi's aubergine met linzen

Orzo met feta en garnalen

De overheerlijk humus van Ottolenghi

Gevulde puntpaprika's

Mijn favoriete recept... Limabonen en ingemaakte citroen

Geblakerde aubergine met feta en harissa olie

Hummus met gegrilde groenten

 


Oude berichten Nieuwe berichten