Affiliates

Affiliates

Via het affiliate programma van TeaSaltAndSpices heb je de mogelijkheid om onze producten aan te bieden en extra inkomsten te genereren.

Verdien geld met je website 

Elke bezoeker die via de (unieke) link op jouw website TeaSaltAndSpices bezoekt en vervolgens een product koopt, levert een vergoeding van 10% per verkoop op. Er zit geen limiet aan het bedrag dat verdiend kan worden.

Een leuke geste voor je volgers, 10% korting

Download meteen de link naar je kortingsbonnen en bied je volgers 10% korting als ze de link op jouw website volgen. 

Hoe werkt het 

Als affiliate neem je in je blogpost een (unieke) link of banner op die leidt naar onze producten. Op die manier biedt je de bezoekers van jouw site de mogelijkheid om èèn product van TeaSaltAndSpices te bestellen. 

Affiliate worden

TeaSaltAndSpices werkt met Goaffpro affiliate netwerk. Je kunt je inschrijven via deze link affiliate worden. Daar kun je de tekstlink met persoonlijke code downloaden. Dan kom je op een pagina met 4 tabbladen die je volledig moet invullen. (Home, Marketingtools, Betalingen en Instellingen.)

Voor een speciale samenwerking, bijvoorbeeld kortingsbonnen of andere vragen rondom het affiliate programma, kun je contact opnemen met Hella Maas ghmaas@xs4all.nl.