Partner programma

Partner programma TeaSaltAndSpices staat voor kwalitatief mooie specerij boxen met een thema. Het zijn leuke cadeaus voor koks of gewoon voor jezelf.... Specerijen die, daar waar beschikbaar, fair trade en / of biologisch zijn ingekocht. We zoeken naar bloggers, foodies en andere enthousiastelingen die ons product op hun weblog of website willen promoten met een link. 

Verdien geld met je website Elke bezoeker die via de (unieke) link op jouw website TeaSaltAndSpices bezoekt en vervolgens een product koopt, levert een vergoeding van 10% per verkoop op. Er zit geen limiet aan het bedrag dat verdiend kan worden.

En....... een leuke geste voor je volgers, zij krijgen ook 10% korting Download meteen de link naar je kortingsbonnen en bied je volgers 10% korting als ze de link op jouw website volgen. 

Hoe werkt het Als affiliate neem je in je blogpost een (unieke) link of banner op die leidt naar onze producten. Op die manier biedt je de bezoekers van jouw site de mogelijkheid om èèn product van TeaSaltAndSpices te bestellen. 

Affiliate wordenTeaSaltAndSpices werkt met Goaffpro affiliate netwerk. Je kunt je inschrijven via deze link affiliate worden. Daar kun je de tekstlink met persoonlijke code downloaden. Dan kom je op een pagina met 4 tabbladen die je volledig moet invullen. (Home, Marketingtools, Betalingen en Instellingen.

Voor een speciale samenwerking, bijvoorbeeld kortingsbonnen of andere vragen rondom het affiliate programma, kun je contact opnemen met Hella Maas teasaltandspices@xs4all.nl.