Recepten — Feta

Ottolenghi's aubergine, geblakerde aubergine met feta en harissa olie

Ottolenghi's aubergine, geblakerde aubergine met feta en harissa olie

De Brits-Libanese kok Yotam Ottolenghi heeft een you-tube kanaal en geeft ook online les op masterclass.com waarbij hij zijn keukengeheimen deelt en de meest heerlijke gerechten maakt. De kooklessen van Ottolenghi gaan over de moderne Midden-Oosterse keuken en als groot fan kijk ik natuurlijk vaak naar zijn video's.  Eén van de gerechten die Ottolenghi maakte is dit gerecht van gebrande aubergine met feta en harissa olie. De aubergine wordt door Ottolenghi zwart geblakerd in de grilpan . Zelf doe ik het altijd in de oven onder de grill maar op een gaspit kan natuurlijk ook.  Zwart geblakerd eten staat natuurlijk...

Meer lezen →


Orzo recept van Ottolenghi, met garnalen en feta

Orzo recept van Ottolenghi, met garnalen en feta

Orzo recept van Ottolenghi, met feta en garnalen. Erg verrassend doordat de feta eerst gemarineerd wordt met venkelzaad.

Meer lezen →