Over

Hella Maas

 

 

 

 

 

Gedeeltelijk beeldend kunstenaar en gedeeltelijk foodie. Ik ben altijd gek geweest op koken en eten. Al in mijn vroegste jaren wilde ik mijn oma helpen met het maken van een pan soep. Nog steeds is koken met familie of vrienden één van mijn favoriete bezigheden. Gerechten van over de hele wereld zijn mijn inspiratie.

Ik neem vaak kooklessen voor mijn plezier en bij het volgen van een kookles over de Indiase keuken ontstond bij mij het idee een eigen 'Masala dabba' te maken. In een stijl zoals ik die mooi zou vinden. In eerste instantie alleen voor mijzelf maar omdat iedereen het zo mooi vond heb ik besloten de sprong te wagen en heb ik eind september 2020 mijn online winkel geopend. 

De kruiden koop ik in bij gerenommeerde groothandels die een goede kwaliteitscontrole hebben. Zo veel mogelijk zijn dit kruiden die biologisch en/of fair trade zijn maar met minder gangbare kruiden is dit niet altijd mogelijk.